3-4 JASAR BALALARDI OYIN - SHINIǴIWLARǴA HÁM SHET TILLERDE SANAWǴA ÚYRETIW - Qochanov, Sh.J. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada 3-4 yoshli bolalarda badan tarbiya o’yinlarini va qoraqalpoq, o’zbek, rus, inglis tillarida sanashga o’rgatish haqida so’z yuritiladi.
Keywords: yosh bolalar; harakatli o‘yin; badan tarbiyasi; tarbiyachi; turish; o‘tirish; qo‘l; oyoq; sanash