ÁDEBIYATTI OQITIWDA INFORMACION TEXNOLOGIYALARDAN PAYDALANIW MÁSELELERI - Kazaxbaev, S. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada o‘qituvchilar zamonaviy kompyuter texnologiyalaridan samarali foydalanishi va mavjud texnik vositalarni bilishi zarurligi tahlil qilingan.
Keywords: kompyuter; informatsiya; kommunikatsiya; taqdimot; axborot texnologiya