XIMIYA SABAQLIǴIN OQITIWDA INFORMACIYALIQ TEXNOLOGIYALARINAN PAYDALANIW - Jumamuratov, R.E.; Kaipbergenov, A.T.; Aynazarova, S.S. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqola kimyo ta'limida kompyuter texnologiyalaridan foydalanishga bag'ishlangan. Kompyuter - axborot manbai, o'qitish, baholash, nazorat, o'qituvchi - o'qitish uchun materiallar tanlov, sinflarni individual ishlarni tashkil etish, o'quvchilarning mustaqil o'qish faoliyati jarayonini boshqarish, nazoratning obyektiv shakllarini tashkil etish.
Keywords: axborotni saqlash; uzatish va undan foydalanish; har bitta yangi vositasining paydo bo'lishi; yangi ta'lim modelining paydo bo'lishi