BELBOG‘LI KURASH BO‘YICHA KATTALAR VA O‘SMIRLAR O‘RTASIDAGI JAHON CHEMPIONATI NATIJALARI TAHLILI (2021-yil bo’yicha) - Isayev, I.B. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada belbog’li kurash bo‘yicha jahon chempionati natijalari tahlil qilingan. Unda yurtimiz belbog’li kurashchilarini, jahon belbog’li kurashchi yulduzlari, shuningdek, har bir vazn toifalarida yangi g’olib bo‘lgan sportchilarning muvaffaqiyat va mag’lubiyatlari ko‘rib chiqilgan. Maqolada belbog’li kurashning kllassik va erkin yo‘nalishlari hamda ayollar jamoasidagi barcha vazn toifalariga e’tibor qaratilgan.
Keywords: natijalar; belbog‘li kurash bo‘yicha jahon chempionati; g‘alaba; mag‘lubiyat; tahlil; murabbiy; musobaqa