ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ОЛИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА CBI ВА STEM ТЕХНОЛОГИЯСИГА АСОСЛАНГАН ДАРСНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШНИНГ ИЛМИЙ-НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Машарипова, Ф. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақола СBI/STEM технологияларининг айрим унсурларини ўзида акс эттирган ва муваффақиятли амалга оширилган илмий тадқиқот ишлари натижаларини муҳокама тортади. Биология ихтисослигида таҳсил олаётган талабаларга СBI/STEM технологияларидан фойдаланган ҳолда дарс ўтишни ташкил қилишга асос бўлувчи илмий-амалий тажрибалар самараси ҳақида фикр билдирилган.