GOOGLE DOCS IMKONIYATLARIDAN TA'LIM JARAYONIDA FOYDALANISH VA GOOGLE FORMSDA ONLAYN TESTLAR YARATISH - Allamuratova, V.Z. (FAN va JAMIYAT, 2022)
«Google Docs imkoniyatlaridan ta’lim jarayonida foydalanish» bugungi kunda informatika va axborot texnologiyalari fanini o‘qitishda masofani saqlagan holda amaliyotda qo‘llash va foydalanish uchun tavsiya etiladi.
Keywords: Google docs; Google drive; Google forms; «Fayl» menyusi; Yuklab olish; «bulutli» texnologiya