SÓZ OYIN QOSIQLARI HÁM BALALAR FOLKLORI - Biysenbaev, Q. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada qoraqalpoq xalq og’zaki ijodiga, jumladan bolalar folkloriga mansub “So’z o’yin qo’shiqlari”ning mustaqil janr sifatida genezisi, janriy xususiyatlari, obrazlar sistemasi, linvopoetikasi kabi jihatlari takidlab o’tilgan.
Keywords: bolalar folklori; genezisi; janriy xususiyatlari; obrazlar sistemasi; lingvopoetikasi