ОНКОЛОГИК КАСАЛЛИКЛАРНИНГ БЕМОР ЯҚИН ҚАРИНДОШЛАРИГА ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ТАЪСИРИ ХУСУСИЯТЛАРИ - Уразбаева, Д.А. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мазкур мақолада онкологик касалликларнинг бемор яқин қариндошларига ижтимоий-психологик таъсири хусусиятлари назарий ва эмпирик таҳлил қилинган.