BOSHQARUV TIZIMIDA RAHBARLIK VA LIDERLIK MOHIYATINING PSIXOLOGIYA SOHASI TADQIQOTLARIDA OʻRGANILGANLIK HOLATI - Elmurodov, U.Y. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada liderlik hamda boshqaruv tizimidagi amalga oshirilgan ishlar, yangi davr boshqaruv psixologiyasi boshqarish muammolari nazariy va amaliy jabhalari tahlil etilgan.
Keywords: boshqaruv psixologiyasi; boshqaruv muammolari; boshqaruv sohasi