FIZIKANI O‘QITISHDA FIZIKANING TABIIY FANLAR BILAN FANLARARO INTEGRATSIYASINI AMALGA OSHIRISH METODIKASI - Tugalov, F.Q. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada fizikaning tabiiy fanlar bilan fanlararo integratsiyasini amalga oshirish usullari, integratsiyalashning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan.
Keywords: fanlararo aloqalar; integratsiya; fanlararo integratsiya