KÓPLIKLER TEORIYASÍNÍŃ BAZÍ BIR QOLLANÍLÍWLARÍ - Tanirbergenov, S.A.; Berdieva, Z.İ. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada to‘plam nazariyasining amaliyotda qo‘llanilishi ko‘rib chiqilgan. Bu yerda to‘plamlar nazariyasining programmalashtirish tillarda qo‘llanilishi tahlilangan.
Keywords: to‘plam; birikma; kesishma; ma’lumotlar tarkibi; takroriy elementlar