MEKTEPLERDE ATOM FIZIKASÍ BÓLIMIN OQÍTÍWDÍ JETILISTIRIW JOLLARÍ (Mektep fizika muǵallimlerine metodikalıq járdem) - Jumamuratov, A.J.; Kalilaev, F.K. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Innavatsion texnologiyalar yordamida atom, yadro va elementar zarralar fizikasidan maktablarda ta’lim berishning samaradorligini oshirish yo‘llari ko‘rib chiqildi.