1-SINF ”ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI” DARSLIGIDAGI ”MENING OILAM” BO‘LIMI USTIDA ISHLASH METODI - Hazratqulov, M. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Boshlang‘ich ta’limni to‘g‘ri tashkil etish bu jarayonning o‘quvchilar ishtirokida o‘qituvchi tomonidan emas, balki o‘quvchilarning o‘zlari tomonidan o‘qituvchi ishtirokida amalga oshirilishini nazarda tutadi. Shu asosga qurilgan ushbu maqolada suhbat asosida dars tashkil etish metodlari ko‘rsatilgan.
Keywords: boshlang‘ich ta’lim; o‘quvchi; o‘qituvchi; darslik; dars; metod