PARAMETRLI KÓRSETKISHLI TEŃLEMELER HÁM TEŃSIZLIKLERDI SHESHIW USILLARI - Djumabaev, N.; Kuanıshbaev, T. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada parametrli ko`rsatkichli tenglamalar va tengsizliklarni yechishning har xil usullari ko`rsatilgan.