MILLIY HÁREKETLI OYİNLARDİŃ TÚRLERI HÁM TÁRBIYALİQ ÁHMIYETI - Shılmanov, R. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada yosh avlodga tezlik, chaqqonlik, chidamlilik, kuch-quvvat, harakatchanlik kabi fazilatlarni tarbiyalashda Qoraqalpog‘iston milliy ochiq o‘yinlarining ahamiyati va ulardan foydalanish yo‘llari haqida ma’lumotlar berilgan.
Keywords: milliy harakatli o‘yinlar; folklor; doston; sport; tarbiya