ҲИСОБЛАШ УСУЛЛАРИ ФАНИ МАВЗУЛАРИНИ ПОРТФОЛИО АСОСИДА ЁРИТИШ ОРҚАЛИ ТАЛАБАНИ ЎЗ УСТИДА ИШЛАШ КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Тошбоев, С.М. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада талабаларни “Ҳисоблаш усуллари” фанини маъруза ва амалий машғулотларни ўқитишда замонавий инновацион усуллардан бири бўлган портфолио усулини қўллаш ҳақида маълумот берилган.