БАДИИЙ – ЭТИК МАТНЛАРНИНГ БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРДА КОММУНИКАТИВ-НУТҚ МАДАНИЯТЛАРИ РИВОЖЛАНИШИДАГИ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Содиқов, Ҳ.М. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада бадиий – этик матнларнинг бўлажак ўқитувчиларда коммуникатив-нутқ маданиятларини ривожлантиришдаги ўрни ва аҳамияти ҳақида фикрлар баён этилган.