ЛИНГВИСТИК ВА КАСБИЙ МУҲАНДИСЛИК БИЛИМЛАРИ ЧЕТ ТИЛИ КАСБИЙ КОММУНИКАТИВ КОМПЕТЕНТЛИГИНИНГ ТАРКИБИЙ ҚИСМИ СИФАТИДА - Қаршиева, Б.Ф. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада мутахассислиги инглиз тили бўлмаган талабаларга инглиз тилини ўргатиш босқичларига эътибор берилган. Мақолада амал қилиш керак бўлган асосий тамойиллар: минимализм, мавзунинг мақсадга мувофиқлиги, контекстуаллик ва муаммолилик қайд этилган. Уларга ўқувчиларнинг эҳтиёжларига эътибор қаратиш тамойили ва фаоллик тамойилини қўшиш зарурати айтиб ўтилган.