ТАСВИРИЙ САНЪАТ ДАРСЛАРИДА ШАРҚИЙ ОСИЁ РАНГТАСВИРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Абдирасилов, С.Ф. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада умумтаълим мактаб ўқувчилари учун тасвирий санъат дарсларида Шарқ Осиё мамлакати Хитой санъати ҳақида, унинг рангтасвири энг муҳим турида ишлаш усулини намоён этиш масалалари ҳақида фикр юритилган. Мактаб тасвирий санъат ўқитувчилари учун анъанавий бамбук образини яратиш бўйича ишлаш технологияси методик материаллар сифатида келтирилган.