OMON MUXTOR IJODIDA LIRIK VA EPIK TASVIR UYG‘UNLIGI (“Ko‘zgu oldidagi odam” romani misolida) - Xo‘jamqulov, A.J. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada o‘zbek modern adabiyotining yirik nomoyandalaridan biri bo‘lgan Omon Muxtorning “Ko‘zgu oldidagi odam” romani misolida lirik va epik tasvir uyg‘unligi masalasi xususida so‘z boradi.
Keywords: lirik tur; epik tur; liro-epik tasvir; roman; sujet; kompozitsiya; epigraf; zamonaviy adabiyot