АЛИШЕР НАВОИЙ АСАРЛАРИДАГИ «МЕВА» СЎЗИНИНГ ЛЕКСИК-СЕМАНТИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Усманова, М.С. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада Алишер Навоий асарларидаги «мева» сўзининг лексик хусусиятлари, семантик хусусиятлари, ҳозирги ўзбек тилидаги «мева» сўзи ўрнида қўлланилган сўзлар таҳлили, мевазор - боғ сўзининг қўлланилишига оид олиб борилган тадқиқотлар асосидаги хулосалар берилган.