BERDAQ SHIǴARMALARINDA FRAZEOLOGIYALIQ SÓZ DIZBEKLERI TIYKARINDA PAYDA BOLǴAN SINONIMLER - Kurbanbaeva, P. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada Berdaq shoyir asarlarida frazeologik sinonimlarning emocional-ekspressiv, uslubiy qo’llanilishi haqida aytib o’tilgan. Xususan, Berdaq asarlari tilida sinonimlerdan frazeologik sinonimlar eng ko’p foydalanilganligi tahlil qilingan.