I.YUSUPOV SHÍǴARMALARÍNDA METAFORALARDÍŃ QOLLANÍLÍWÍ - Abdiev, A.; Ibraymova, M. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqola O‘zbekiston Qahramoni, O‘zbekiston va Qoraqalpog‘iston xalq shoiri Ibroyim Yusupov ijodining adabiy tili va metaforalarini chuqur o‘rganib chiqildi.
Keywords: tilshunoslik; badiiy vositalar; troplar; metaforalar; uslub; she’r tili