KICHIK MAKTAB YOSHI BOLALARI EMOTSIONAL SOHASINI O’RGANISHNING ZARURIYATI - To’ychiyeva, Sh.J. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalar emotsional sohasini muammo sifatida o‘rganishning zaririyati izohlanadi. Emotsional xususiyatning psixologik asoslari yoritilgan. Dolzarbligi izohlangan.Kichik maktab yoshi xususiyatlari asos qilib olingan.
Keywords: muloqot; istak; emotsional matritsa; rivojlanish omili