MATERIKLER HÁM OKEANLAR TÁBIYIY GEOGRAFIYASÍ KURSÍN OQÍTÍWDA INTERAKTIV METODLARDAN PAYDALANÍW - Tolepov, E.T.; Gaypova, R.T. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada maktab geografiya darslarida interaktiv metodlardan foydalangan holda oquvchilarning bilmi, ko’nikma va malakalarini shakllantirish usullarini takomillashtirish, shuningdek, fikrlash darajasini va dars samaradorligini oshirishga etibor qaratiladi.
Keywords: geografiya; metod; interaktiv; bilim; ko’nikma; tajriyba; pedagogik texnologiya; natiyjalilik