TÁLIM HÁM TÁRBIYA TÚSINIKLERI HÁM ONÍŃ QATNASÍWSHÍLARÍN SOCIALLÍQ QORǴAW - Qayratdinova, U. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada ta’lim-tarbiya ishtirokchilarining huquqlarini ijtimoiy himoya qilish, ularning huquqlarini himoya qilishda O’zbekiston Respublikasida amalga oshirilayotgan ishlar va chiqarilayotgan qonunlar, normativ-huquqiy hujjatlar o’rganildi.