КОНЧИЛИК ЙЎНАЛИШИ ТАЛАБАЛАРИ КАСБИЙ ЛЕКСИК КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ ЁРДАМИДА РИВОЖЛАНТИРИШ КОМПОНЕНТЛАРИНИНГ ТАВСИФИ - Сайдуллаева, Х.У. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Илмий мақолада талабаларга хорижий тилларни ўқитишда лексик материал танлашнинг тамойиллари ва касбий лексик компетенцияни ривожлантиришда ахборот технологияларидан самарали фойдалинишнинг муҳим компонентлари ўрганилади.