ТАЪЛИМ КЛАСТЕРИ МУҲИТИДА БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КРЕАТИВ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Арзиев, Ш. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Бу мақолада таълим кластери муҳитида бўлажак жисмоний тарбия ўқитувчиларининг креатив компетентлигини ривожлантиришва уни фойдаланиш йўллари кўрсатилган. Таълимнинг шакли ва усулларини бирлаштиришга ва шаклланган ўқув материалларининг мазмунини англаб етишига ёрдам берадиган материалларни алсангиз бўлади.