MODELS OF ORGANIZING INDEPENDENT STUDY OF STUDENTS - Aripova, Sh. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ilmiy-uslubiy adabiyotlarni tahlil qilish asosida ushbu maqolada talabalarning mustaqil ishini tashkil etish masalasi dolzarb ahamiyat kasb etadi, oliy maktab o'qituvchisining yangi funksiyalari va rollari ko'rib chiqiladi hamda o'quv jarayonida talabalarning mustaqil ishini rag'batlantirish va qo'llab-quvvatlashning asosiy usullari taklif etiladi.
Keywords: mustaqil ish; talabalarning mustaqil ishini tashkil etish modeli; pedagogik uslub; axborot; repetitorlik