СИРОЖИДДИН САЙЙИД ҲАЖВИЯЛАРИ - Пиримқулов, А.Э. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мазкур мақолада Ўзбекистон халқ шоири Сирожиддин Саййиднинг сатирик асарлари илмий таҳлил қилинган. Шоирнинг сатирик тип ва образ яратиш маҳорати унинг қатор юмористик асарлари асосида анализ қилинган.