SHESHENLIK SÓZLER HÁM SHESHENLER AYTISINIŃ PAYDA BOLIW HÁM QÁLIPLESIW JOLLARI - Jollıbaeva, G. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada chechanlik hunarining paydo bo’lishi, shakllanishining tarixiy va dasturiy yo’llari haqida so’z boradi. Shu bilan birga, ushbu xususiyatlar haqida Jiyrenshe chechan ijodi misolida fikr yuritiladi.