K.ALLAMBERGENOVTIŃ SATIRALIQ PROZASI - Jaqsılıqova, A. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada satira janrining óziga xos xussusiyatlari, adib K.Allambergenovning yumor-satirik asarlarıning ideya-tematik xussusiyatlari badiiyligi órganilgan.
Keywords: satira; yumor; hikoya; satirik syujet; satirik obraz; satira tili