ТУРКИСТОН АССР АДЛИЯ ОРГАНЛАРИ ФАОЛИЯТИ ТАРИХИ МАНБАШУНОСЛИГИ: ТУРЛАРИ ВА ТАҲЛИЛИ - Жайнаров, О.Ҳ. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада Туркистон АССР адлия органлари фаолиятининг манбашунослик масалалари таҳлил қилинган. Бунда асосан адлия органлари фаолиятига тегишли манбалар алоҳида турларга ажратиб чиқилган. Манбаларнинг умумий ва ўзига хос жиҳатлари кўрсатилган.