LERE-KOPPELMANNÍŃ TIYKARǴÍ INTEGRALLÍQ FORMULASÍ HÁM ONNAN KELIP SHÍǴÍWSHÍ NÁTIYJE - Qutlımuratov, B.J.; Ubbiniyazova, A.B. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada golomorf yadroli integral formulalar foydalanildi. Lere-Koppelmanning asosiy integral formulasi órganiladi. Koshi-Fantappe formulasining umumiylashuvi órinli bólishi keltirildi.