AVTOTRANSPORT KORXONALARINI BOSHQARISHDA QAROR QABUL QILISH USULLARINI QO’LLASH - Islomov, Sh.E.; Asqarov, I.B. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada avtotransport korxonalarining texnik bazasini texnologik jihozlar bilan ta’minlashda ta’sir qiluvchi omillar tahlil qilingan. Mazkur jmillardan asosiylarini ajratib olishda ekspert baholash metodidan samarali foydalanilgan.
Keywords: avtotransport korxonasi; texnologik jihozlar; texnik xizmat ko‘rsatish; ta’mirlash; ishlab chiqarish; texnologik jarayon; ekspluatatsiya; faktor; ekspert; konkordatsiya koeffitsiyenti