KÓPAĠZALÍLAR KORENLERIN ANÍQLAWDÍŃ BAZÍBIR USÍLLARÍ - Asqarov, M.A.; Sarsenbaeva, M.; Gubenova, G.T. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada kóphadlarning darajasi tórtdan yuqori bólgan holatlar uchun ularning ildizlarini aniqlashning standart emas usullari foydalanilgan. Shu bilan birga kóphadlarning ildizlarini aniqlashda Evklid algoritmining tadbiqi bilan misollar keltirilgan.