OCHIQ MATNLI MASALALARNI YECHISHNING KLASTER USULI - Quzmanova, G.B. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarida ochiq turdagi masalalarni yechishda klaster usulining mohiyati ochib berilgan.
Keywords: matematika; ochiq masala; klaster; maktab; muammo; yechish; o’qitish; vazifa; ta’lim