ОЛИЙ ПЕДАГОГИК ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА МОЛЕКУЛЯР ФИЗИКАНИ КРЕДИТ–МОДУЛЬ АСОСИДА ЎҚИТИШ МЕТОДИКАСИ - Избосаров, Б.Ф.; Камолов, И.Р.; Канатбаев, С.С. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ушбу мақолада педагогика олий таълим муассасаларида Молекуляр физика фанини кредит-модуль тизими асосида ўқитиш методикаси ва назарияси тўғрисида сўз боради. Таьлимда кредит ва модуль тушунчалари кенг ёритилиб, унинг мақсад ҳамда вазифалари баён этилган.