BASLAWÍSH BILIMLENDIRIWDE ZAMANAGÓY PEDAGOGIKALÍQ TEXNOLOGIYALARDÍ HÁM INNOVACIYALARDÍ QOLLANÍW MÁSELESI - Zarımbetova, G. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada Uzluksiz talim jarayonida boshlanǵich sinflarda zamonaviy pedagogik texologiyalardan foydalanish va kognetivlik, evristik, kreativlik texnologiyalar tushunchalariga ega bo’lish.
Keywords: innovatsiya; pedagogik texnologiya; kognetivlik; evristika; kreativlik; pedagogik aksiologiya; pedagogik neologiya