SIRТQI (MAXSUS SIRTQI) BO‘LIM TALABALARINING SESSIYA ORALIG‘I VAZIFALARI MAZMUNINI TAKOMILLASHTIRISH (chizma geometriya fani misolida) - Amirqulov, X.Q. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada sirtqi (maxsus sirtqi) boʻlim talabalarining chizma geometriya fanidan sessiya oraliq vazifalari mazmunini takomillashtirishga oid masalalar yoritilgan. Buning natijasida talabalarning bilimini tekshirish, baholash va uni mustahkamlash imkoniyatlarining oʻsishi koʻrsatib otilgan.
Keywords: maxsus sirtqi; semester; sessiya oraligʻi vazifasi; kompleks; bilim; baho; grafik masala; grafik savodxonlik; grafik ish; idrok; tafakkur; xayol; tasavvur; test; mashq va masala; sirt; koʻpyoqlik; mustaqil ish; ijodiy ish; elektron platforma; chizma geometriya