BILIMLENDIRIWDE ALDÍNǴÍ PEDAGOGIKALÍQ TÁJIRIYBELER, MASHQALALAR, SHESHIMLER - Turımbetov, B. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada o‘qituvchining ilg‘or texnologiyalardan foydalanishdagi tajribalari, ularni qo‘llashdagi bazi tushunmovchiliklar, ularni hal qilish bo‘yicha tavsiyalar va ko‘rsatmalar ilmiy jihatdan asoslab berildi.
Keywords: tajiriyba; metod; usul; “Klaster”; “Uzum bandi g‘olasi”; “Moychechak guli”; “Kungaboqar”; “Romashka savollari” strategiyasi – Blum “Romashka”si