ЎЗБЕК ФОЛЬКЛОРИДА ЛОФ ВА ЭРТАК ЖАНРЛАРИНИНГ МУНОСАБАТИ - Мехлиева, Д. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мақолада ўзбек халқ оғзаки ижодига мансуб лоф жанрининг эртак жанри билан ўзаро муносабати, ҳажвий эртаклар, ҳажвий эртакларда синов, ёлғон айтиш мусобақаси, ҳажвий қаҳрамонлар хусусида сўз юритилади.