Ҳ.ӨТЕМУРАТОВА ГҮРРИҢЛЕРИНДЕ КӨРКЕМ ШЕБЕРЛИК - Ктайбекова, З.К. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada satira janrining óziga xos xussusiyatlari, adib A.Ábdievning ―Siziń de isińiz túser‖, ―Basqa qánigeliktiń diplomı‖, ―Bekannıń avtomashinaları‖, ―Tis texniginiń kewilshekligi‖, ―Hayalımnıń kúyewinen qarızdarman‖ asarlarıning ideya-tematik xus- susiyatlari badiiyligi órganilgan.