НУРМОН АБДУВОЙ ЎҒЛИ ВА УНИНГ САМАРҚАНД ДОСТОНЧИЛИГИ АНЪАНАСИДА ТУТГАН ЎРНИ - Худайқулова, Л. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мақолада атоқли халқ бахшиси Нурмон Абдувой ўғлининг ижоди ҳақида сўз боради. У ўзининг ғоят ҳозиржавоблиги ва бадиҳагўйлик иқтидорининг юксаклиги билан алоҳида ажралиб турган.