T.JUMAMURATOV SHÍǴARMALARÍNDA KÓMEKSHI SÓZLERDIŃ STILLIK QOLLANÍLÍWÍ - Bekniyazov, Q.I.; Shınnazarov, N.J. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada T.Jumamuratov asarlari haqida,uning lengvistik tomoni so’z etiladi. Asosan ko’makchi so’zlarning uslubiy qo’llanilishi nahlilga olingan. Shoir qalamiga mansub she’rlar orqali va ko’makchi so’zlarning uslubiy qo’llanilishiga doir masalalar aytilgan.
Keywords: bog’lovchi; yuklama; ko’makchi; yordamchi so’zlar; til stili; ba’diiy asar tili; leksika