GEOGRAFIYA PÁNIN OQÍTÍWDA DIDAKTIKALÍQ OYÍNLAR TEXNOLOGIYASÍNAN PAYDALANÍW - Gaypova, R.T.; Tolepov, E.T. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada didaktik o'yin texnologiyalaridan foydalangan holda maktab geografiya darslarida o'quvchilarning bilim, ko'nikma va malakalarini shakllantirish usullarini takomillashtirish, shuningdek, fikrlash darajasi va dars samaradorligini oshirishga e'tibor qaratiladi.
Keywords: geografiya; usul; bilim; malaka; tajriba; pedagogik texnologiyalar; natija