БИР ТУРКУМ ДОИРАСИДАГИ ОМОНИМ СЎЗЛАР ҚУРШОВИНИ ЛИНГВИСТИК МОДЕЛЛАШТИРИШ МАСАЛАСИ - Гулямова, Ш.К. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ушбу мақолада бир туркум доирасидаги омоним сўзлар қуршовини лингвистик моделлаштириш масаласи борасида олиб борилган изланиш натижаси берилган ва амалий аҳамияти ёритилган.