ФАРҒОНА БОТИҒИНИНГ ГЕОМОРФОЛОГИК ТУЗИЛИШИНИ ЎРГАНИШ - Қўзибоева, О.; Расулов, Э. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Фарғона ботиғининг ландшафтларининг турли даврларда геоморфологик,геоглогик ва тектоник тузилиши ёритилган. Фарғона ботиғининг геоморфологик тузилиши ва рельеф ҳосил қилувчи омилларини чуқур таҳлил қилган ҳолдаги натижаларнинг нашр этилиши ҳамда уларнинг маълум босқичларда такомиллашиб бориши ўрганилган.