БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ КОММУНИКАТИВ-НУТҚ МАДАНИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Содиқов, Ҳ.М.; Содиқова, Д.Р. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчини тайёрлашда якуний мақсадни амалга ошириш нуқтаи назаридан, педагогика соҳасида билимлар ва тажрибалар синтези сифатида талқин этиладиган, бўлажак ўқитувчининг коммуникатив-нутқ маданиятини ривожлантириш учун бадиий-этик мазмундаги матнлардан фойдаланиш тўғрисида фикр юритилган.