ФИЗИКАНИ МЕҲНАТ ТАЪЛИМИ БИЛАН БОҒЛАБ, ЭКОЛОГИК МАЗМУНДА МАСАЛАЛАР ТУЗИШ ВА ЕЧИШ БЎЙИЧА МУСОБАҚА ТАШКИЛ ҚИЛИШ ҲАМДА УНИ ЎТКАЗИШ - Мухлибоев, М.; Авезов, Б. (FAN va JAMIYAT, 2021)
This article serves changing the attitude of their environment and improving environmental knowledge in the process of integrative training in the subject of labor training and physics.